Metode de Facut Bani

Independenta Ta Financiara

AFACERI cu BANI PUTINI

Afaceri cu bani putini!

 Prin afaceri cu bani putini te voi invata cum sa cstigi bani mai multi sau mai putini, cei drept, fara a avea nevoie de cine stie ce pregatire sau diploma.

Exista o multitudine de idei de afaceri simple sau de afaceri de succes, care sa te ajute sa te desprinzi din punct de vedere financiar

Inspirate   si tu si vezi ce ti se potriveste:

 Ø afacere online bazata pe vanzarea softurilor si a cartilor electronice

Nu exista piedici pentru ca depozitarea, deteriorarea produselor nu intra in discutie. Trebuie sa achizitionati sub diferite forme, legale bineinteles(drept de revindere de exemplu) produse software, pentru care sa aveti licenta de revindere sau, sa va creati chiar dumneavoastra propriile produse software pe care apoi sa le comercializati online. Vanzarea cartile electronice este o alta posibilitate de a face cu bani putini a afacere de success

O sa revin in alt material cu astfel de softuri si de carti electronice si cu precizari de unde le poti lua si cum poti face bani cu ele.

Ø Creati felicitari, martisoare sau cadouri personalizate din carton, material plastic, lemn, sticla sau orice material care se preteaza, pe care apoi sa le vindeti engros sau endetail catre chioscurilor sau altor comercianti care comercializeaza acest tip de produse.

Ø Cultivarea florilor de apartament ornamentale

Acest tip de afacere nu necesita neaparat o gradina sau o sera. Depinde de volumul de flori, bulbi sau rasaduri pe care vrei sa le comercializezi.

Bulbii, florile sau rasadurile le poti vinde prin intermediul magazinelor de specialitate, al florariilor sau pur si simplu printr-un stand in piata.

Deci, poti incepe o afacere chiar daca nu ai pentru investit de mii si zeci de mii de euro sau cine stie ce pregatire sau diplome.

Intr-un material viitor o sa-ti mai prezint si alte idei de afaceri de success pe care le poti incepe, chiar si acum in plina criza cu bani putini sau chiar fara bani deloc.

 

Sa ai success in noile tale demersuri.

 

Reclame

13/12/2009 - Posted by | DIVERSE | , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: