Metode de Facut Bani

Independenta Ta Financiara

3 Secrete pentru Succesul Tau in Afacerile Online

Poti lua in calcul ca orice afacere online are nevoie doar de 3 elemente esentiale pentru a deveni profitabila si a ramane profitabila mult timp dupa startul ei. Deci cu toate ca exista multa teorie in cartile de specialiate, ex.marketing online, de fapt totul se reduce in final la existenta celor trei elemente esentiale.

 Daca  ai curajul sa incepi o afacere online, atunci trebuie indeplinesti acele trei conditii esentiale, deci ai succesul garantat. Dar sa iti explic concret care sunt cele trei secrete ale afacerii tale online.

Iata-le :

1.Sa ai vointa, curajul si un pic de timp de alocat

2.Sa ai un produs de calitate  care este cerut de piata

3.Multi oameni care vand  produsul tau pentru tine.

Sa luam cele trei elemente in ordine:

1.Trebuie sa te motivezi si sa vrei sa incepi o afacere online, sa ai dotarea necesara(un calculator, ceva cunostinte in ale lucrului cu calculatorul si o conexiune la internet).Curajul tau in inceperea acestei afaceri consta de fapt in studierea pietei online(nimic mai mult), si pentru asta iti recomand sa citesti pe inedelete Topul milionarilor online sub 30 de ani.Daca ai mai mult sau mai putin de 30 de ani, nu inseamna ca nu poti incepe o afacere online.Prin acest clasament am vrut doar sa-ti demonstrez ca se poate.Timpul pe care trebuie sa-l aloci acestui tip de afacere este, dupa construirea sit-ului sau blog-ului de prezentare, dupa optimizarea lui, de maxim 2 ore pe zi.

2. Sa ai un produs de calitate pe care il cere piata. Acest produs poate fi orice fel de produs, de la bomboane la sucuri naturale, de la mobilier la flori de apartament, de la felicitari si carti de vizita la carti electronice, de la consultanta online prin SMS la servicii publicitare, etc.Cel mai mportant pentru tine este sa existe o cerere mare din partea pietei pentru acel produs al tau. Iata de ce alegerea produsului pentru afacerea ta online este foarte importanta.In concluzie un produs pentru care exista o cerere mare este un produs foarte puternic ce isi va gasi repede cumparatorii.

3. Trebuie sa existe o  multime de oameni care sa vanda acel produs al tau dar pentru tine. Trebuie sa stii ca nu poti face totul de unul singur, chiar daca lucrezi online pe internet. Ai nevoie de mai multe canale pentru a ajunge la potentialii tai clientii , pentru a le prezenta produsul si a le face livrarile, deci pentru asta ai nevoie de o multime de oameni. Nu te speria, nu este foarte greu si nici costisitor pentru ca poate fi vorba de afiliatii programului tau de asociere, poate fi vorba de webmasterii pe site-urile caror iti faci reclama, de toti aceia care intr-un fel sau altul se interpun intre tine si potentialii tai clienti si care te vor  ajuta sa vinzi. Cu cat acestia sunt mai numerosi, cu atat va fi mai mare si profitul tau.Iti recomand crearea unui program propriu de afiliere care este in momentul de fata cea mai buna optiune pentru cresterea numarului de persoane care sa vanda pentru tine.

In alte articole viitoare am sa-ti prezint modul in care poti cauta cele mai cerute si mai solicitate produse, cum poti ii poti gasi pe viitorii tai afiliati, care este topul celor mai cautate cuvinte si multe alte informatii de interes pentru viitoarea ta afacere online.

Reclame

31/12/2009 - Posted by | METODE DE FACUT BANI PE NET | , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat asta: